HOMEadmin

JILLES

PERSONAL WEBSITE THE VOICE OF ZWOLLE

YouTube kanaal Jillesz

Het Youtube kanaal van Jilles word goed bijgehouden. Er worden regelmatig nieuwe videos van optredens toegevoegd. Ook treft u er nieuw vertolkte nummers aan die zijn opgenomen in de studio. Brengt u eens een bezoek!

Youtube kanaal Jillesz

cd-posterJILLES IN CONCERT

De, volledig onder eigen productie uitgebrachte, nieuwe CD van Jilles “Jilles in concert” is nu verkrijgbaar bij het Swolsch Café en het Zwolse Balletjeshuis.

De kosten voor de CD zijn € 10,-. Wees er snel bij liefhebbers want de CD “Jilles in concert” is maar in beperkte oplage verkrijgbaar.

ABOUT JILLES

Op 13 september 1960 ben ik geboren in Zwolle, Nederland. Ik was de laatste van vijf kinderen. Drie broers en één zus. In de jaren zestig groeide ik op in de ruim opgezette nieuwbouwwijk Holtenbroek. Een veilige omgeving met veel groen en grasveldjes. Voetballen was één van de belangrijkste bezigheden die we hadden. En uiteraard “Coyboy” en Indiaantje spelen, want overdag was er geen televisie, laat staan internet. Altijd buiten en ook heel veel fikkie steken achter de dijk van het Zwarte water.

Lees Verder

FRANK SINATRA

Ik zing veel nummers van Frank Sinatra. Hij wordt beschouwd als de beste zanger die ooit heeft geleefd. Ik vind het heerlijk om de melancholie, de romantiek van de oude Bigband stukken ten gehore te brengen. Maar ook de kleine layed back stukken als “ One for my baby” of “ My funny Valentine” doen bij mij het bloed sneller stromen. Dit repertoire geeft me het gevoel één te worden met de muziek. En als ik dan van mijn publiek te horen krijg dat ze denken dat ik sta te playbacken vind ik dat geweldig. Een beter compliment kun je mij niet geven. Ook stukken die door andere “Crooners “ zijn gezongen vind ik een genot om te zingen. Dean Martin, Sammie Davis jr. en recenter Michael Bublé. Het is een feest om de nummers van deze prachtige artiesten te mogen vertolken.

JILLES BOEKEN?

Jilles boeken

Op het boekingsformulier kunt u aangeven wat u allemaal van Jilles verwacht waarna Jilles contact met u op zal nemen om uw wens(en) met u door te spreken. Hiernaast vindt u enkele voorbeelden van Jilles uitgebreide ervaring als zanger en entertainer.

Boeken!

Jilles heeft

  • Door heel Europa opgetreden
  • Aan theaterstukken meegewerkt
  • Duetten gezongen met oa.
  • Joke de Kruijf
  • & Ernst Daniël Smit
  • Aan de Soundmixshow meegedaan
  • In Call TV programma’s gezongen
  • Op diverse radiostations opgetreden
  • Al veel Serenades gebracht
  • En zingt vaak onder douche