Jilles boeken voor een optreden?  Jilles Boeken

VIDEOS

VIDEOSadmin
uitzicht

My Way

Deze opname van " My Way " is gemaakt in de TV studio van Hogeschool Windesheim te Zwolle. Het is live gezongen en in één take geregistreerd. De clip is gemonteerd door Charles Rossingh en zijn colle...
uitzicht

My Funny Valentine

Het liedje " My funny Valentine " is voor mij HET ultieme liefdesliedje. De clip komt uit de zelfde serie opnamen als " My Way " op deze site.
uitzicht

Something Stupid

Live registratie van het liedje " Something Stupid ". Tijdens een liveconcert in Schouwburg Odeon te Zwolle. Ik zing het samen met mijn nichtje Kirsten die toen vijftien jaar oud was.
uitzicht

I’ve Got You Under My Skin

" I've got you under my skin " is een stuk dat eigenlijk geen verdere toelichting nodig heeft. Het is één van de grote hits van Frank Sinatra die iedereen wel kent. Vele andere groten der aarde hebbe...
uitzicht

The Best Is Yet To Come

Voor mij is " The best is yet to come " een lijflied. Sinatra lied de titel op zijn graf graveren. Ik zing het omdat het leven steeds mooier wordt.
uitzicht

New York New York

A song about a city so nice , you've gotta name her twice. Ik hoop er ooit nog eens te komen. Als toerist en in mijn stoutste dromen als zanger.
uitzicht

One For My Baby

One for my baby, gezongen in een speciale uitzending van RTV OOST. Het programma stond in het teken van Cuby and the Blizzards en Jilles. In de clip zie je Harry Muskee en bassist Herman Deinum geze...
uitzicht

My Kind Of Town

Bij mijn optredens kondig ik dit nummer altijd aan als een liedje over Zwolle. In de jaren zeventig stond ooit een kop in de Zwolsche Courant, Zwolle, het Chicago van Overijssel.